Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 260 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 162,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 0,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové cukroví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEyE
Moje poznámka
Šlehačkové cukroví 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEyE
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 5 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
šlehačkové cukroví,
vánoční cukroví recepty,
šlehačkové vánoční cukroví,
šlehačkové cukrový,
recep cukrovi,
recep na cukrovi,
šlehačkové,
recept na slehackove cukrovy,
šlehačkové vánoční cukroví recept,
cukroví z omegy,
vyfouklé cukrový,
šlehačkové cukroví recept,
cukrovi recep,
vánoční cukroví ze šlehačky,
recept na slehačkové cukroví,
recep na cukrovy,
šlehačkové cukroví 2,
šlehačkové cukroví recepty,
vánoční cukroví recepty šlehačkové,
recep na vanoční cukroví
Suroviny:
tuk 100%,
mouka hladká,
žloutek,
šlehačka
Komentáře (2)