Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vaječina s jitrnicí

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

12. 12. 2010 23:54

Suroviny

Porce: podle jedlíků

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Včera jsme zabíjeli a tohle mi poradil náš řezník. Musela jsem to vyzkoušet, jinak bych asi nespala. :-D Vyzkoušejte, mooc dobré!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

18. 12. 2010 10:24

Dneska jdu na to, jitrnice mám:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 12. 2010 16:40

mysulka;-) díky..

mysulka mysulka

14. 12. 2010 16:32

;-):yes: jani to je super nápad:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 14:54

Aničko, ty jsi rychlíík!!:-O Děkuji moc, snad chutnalo!:-p

spagetka spagetka

13. 12. 2010 14:45

Vaječině se říká i u nás na severu míchaným vajíčkům. jinak tohle znám, je to dost podobné jako podobný přidaný recept. Každopádně chutná obměna :-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2010 14:29

Jani,bříško je plné:-Da já jsem spokojená;-):yes:Díky za príma nápad,musím sehnat ještě ty jitrničky:-pBodík tam už máš,tak teď ještě fotku:-*
:-Opod fotku jsem napsala špatnou surovinu a neumím to opravit:-Somlouvám se-je to z jelítkového prejtu:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 13:17

Anna Kocikova a dej vědět;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2010 13:11

:-OTo je príma nápad za +10:yes:Mám ale koupený prejt:-OZkusím a uvidím;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 12:37

Bibinka, no, není to nic světoborného, ale někdy mne tady překvapí právě jednoduché recepty, tak jsem si řekla, proč ne? fakt zkus:-p a díky!!:-)

Bibinka Bibinka

13. 12. 2010 12:30

Jani, ježkovo voči, ty mi zase děláš chutě a ty rozložené jitrnice:-pale tvá vaječina bude senzační. Jinak to nejde, než dát 9.bod:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 12. 2010 12:08

Jani,ale to chápu,když to člověk říká po svém,tak ho ani nenapadne,že by se to mohlo jinde jmenovat i jinak.Ale tak to je.Hlavně,že víme o co jde;-):-D:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 11:56

Simčo, já jsem fakt nevěděla, že se to jinde říká jinak!:-O

Jiri V. Jiri V.

13. 12. 2010 11:48

Když zůstanou kousky uzené ryby a nikdo je již nechce, tak s vajíčkem to hned chutná jinak. Recept je Mrk.cz.
Ale jitrnička.....to mě nenapadlo....padám do řeznictví:-D:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 12. 2010 10:39

Tak neumím si představit ani s jitnicí ani s rybou,ale chce to vyzkoušet a uvidí se.;-):-K
Vaječina slyším také prvně,u nás se říkalo smažená vajíčka nebo míchaná vajíčka.;-):-K:-K
Ale ten zvyk venku na jaře to musí být super,to se mi líbí.;-):yes:+1:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 12. 2010 09:46

Lucka (neregistrovaný/á) v aječina jsou míchaná vajíčka, nevím, jestli je to krajový výraz:-)), já jsem neslyšela, že by se to říkalo i jinak. U nás se smaží kolem Velikonoc na zahradách, je to taková tradice a nevím proč, vždycky nějak lépe chutná venku na ohništi;-) Děkuji za komentáře, teda Jirko, s vyuzenou rybou?:-O Je vidět, že jsi rybář:-D. Ale proč ne?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vaječina jitrnice s vajíčkem vaječina recept jak se dělá vaječina jak připravit jitrnici recepty s jitrnicí mrk.cz jak udelat jitrnici recept na jitrnici co s jitrnicí jitrnice recept smažená jitrnice recepty z jitrnice prejt s vajíčkem jitrnicový prejt s vajíčkem polévka z jitrnic recept na vaječinu recept s jitrnicí recept vaječina vaječina po velikonocích

Suroviny: vejce, jitrnice, cibule, sádlo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vaječina s jitrnicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mE2n