Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 383 kJ / 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,65 g |
| Tuky | 19,31 g |
| Vláknina | 4,56 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 24,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzoQ
Moje poznámka
Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzoQ
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 21 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovice na medu a hořčici
michaelatomastikova999 před 12 minutami
Vepřová plec na kmíně
AndreaRinger před 22 minutami
Tvarohová štola
Ba30@ před 1 hodinou
Fazolky na smetaně
ivakom před 2 hodinami
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 3 hodinami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 3 hodinami
Piškotový korpus
Michal19 před 5 hodinami
Masová paštika
Nanina před 5 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 14 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
kachní játra,
kachní játra recept,
kachní játra recepty,
recept kachní jatra,
marináda na kachní jatýrka,
zapečená kachní játra,
kachní játra a zdraví,
játra na worchesteru,
smajlík kachní játra,
kachní játra - jejich příprava,
recepty kachní játra,
recepty z dančího,
recepty z dančí,
recepty jatra omačku
Suroviny:
játra kachní,
cibule,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
paprika sušená sladká,
žloutek,
solamyl,
kečup sladký,
olej
Komentáře (5)