Suroviny
Porce: 6 placiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 387 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,85 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 726 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,28 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazolky rozmrazíme a trochu vymačkáme vodu. Šunku nakrájíme drobně, sýr nastrouháme a spojíme s ostatními surovinami, podle chuti osolíme.
Krok 2: Lžící klademe do rozpáleného oleje malé hromádky, upravíme do tvaru a z obou dvou stran smažíme dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk. Podáváme s bramborem v různé úpravě a zeleninou.
Zveřejněno 10. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89xg
Moje poznámka
Fazolková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89xg
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 18 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 55 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
omeleta,
nejlepší recept fazolkova omačka,
fazolková omoleta,
fazolková omáčka,
zeleninove recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
sýr eidam,
vejce,
šunka,
koření kuře 7 bylin,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)