Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povánoční dietka 1. den

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

11. 1. 2011 17:16

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 149 kJ / 514 kcal
Bílkoviny11,10 g
Tuky36,90 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jeden z receptů jak dietně a chutně papkat, dám jich tu víc. Tento nazvěme den 1. Takže kdo má špíčky, tak šup do toho, jezte se mnou a budeme do léta pěkný holky. Cca jedna porce má 1700 kJ, což odpovídá obědové porci při redukční dietě

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

olina16

11. 1. 2011 17:26

Myslím, že uzené maso a dieta spolu zrovna moc nekamarádí. Lepší by bylo kuřecí, krůtí, králík apod. A pokud se uvádí počet kj, bylo by dobré uvést i množství surovin v gramech. Jinak jsem ovšem vděčná za každý nápad na dietnější jídlo a recept, kde je energetická hodnata spočítaná

chocolate

11. 1. 2011 17:20

Radko, máte výborné recepty, ale uzené a tatarka fakt nejsou dieta.Takhle kuřecí plátek a třeba česnekový jogurt jako dip k bramborám..;-)I když způsob přípravy je super.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: povánoční dieta povánoční diety povanocni jidla uzená kýta kj povanočni obed jak spočítat kalorie uzené kuřecí maso bez kůže kj havlíček dieta zeleninová jídla vepřová plec - kalorická hodnota povánoční recepty gramaz porci uzene stehno kureci pri diete povánoční jídlo uzené stehno kalorická hodnota gramáž porcí dieta povánoční dieta diskuze uzená kýta energetická hodnota omáčky dietního poradce havlíčka uzené dieta

Suroviny: brambory rané, kapusta růžičková, maso uzené, tatarská omáčka, sůl bylinková

TopRecepty.cz

Povánoční dietka 1. den

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYvK