Vepřové maso s broskvemi a česnekem

JanaB1 Kuchařka: JanaB1

Doba přípravy: 75 minut 5 porcí Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

500 g vepřového plecka
1 lžička soli
1/4 lžičky mletého černého pepře
1 lžička sójové omáčky
1 lžička worčestrové omáčky
3 - 4 čerstvé broskve
1 hlava česneku
1 lžíce oleje
hladká mouka na zahuštění
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje.

  2. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku.

  3. Podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké.

  4. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme.

  5. Dochutíme solí, sójovou a worčestrovou omáčkou. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 56 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso s broskvemi a česnekem

Tématické fráze: vepřové maso recepty vepřové maso s broskví a sýrem vepřové na broskvich vepřové maso na broskvich recepty z vepřového masa vepřová plec s broskvemi maso s broskví vepřové maso na česneku veprova pecene s broskví vepřové s brosví vepřové na česneku vepřová na broskvích veprovemaso na broskvich vepřévé s broskví vepř maso recepty z vepř masa maso na broskvich recepty-vepřove maso na broskvi broskve s vepřovým masem recepty z vepřového masa s broskvemi