Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 671 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,22 g |
Tuky | 61,70 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 165,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Moje poznámka
Nové brambory se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvr
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 17 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Větrníky - habáni
wimra před 40 minutami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
chodura.bronislav před 44 minutami
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 11 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 11 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 11 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z nových brambor,
brambory na šlehačce,
slehackove brambory,
pečené brambory se šlehačkou,
brambory ve šlehačce,
nove recepty,
recept z novych brambor,
zapečená krkovice se šlehačkou a brambory,
co uvařit z nových brambor,
nové brambory opečené na másle,
nové brambory-recepty,
branbory.se.sslehackou,
maso zapečené s bramborem a šlehačkou,
zapečené nové brambory,
zapecene brambory na slehacce,
příloha brambory recept,
vaření nových brambor,
maso a nove brambory,
pecene brambor se slehackou,
vareni se slehackou
Suroviny:
brambory,
sůl,
máslo,
petrželka,
šlehačka
Komentáře (6)