Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 211 kJ / 2 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,68 g |
Tuky | 204,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlet Neapol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39nr
Moje poznámka
Kotlet Neapol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39nr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
kotleta recept,
kotlety recepty,
kotleta recepty,
kotlety recept,
jak zahustit omáčku,
kotlety v tlakovém hrnci,
vepřové kotlety,
vepřové maso recepty,
recepty z kotlety,
kotleta v tlakovém hrnci,
recept kotlety,
recept na kotlety,
kotlet,
kuřecí prsa se sýrem a broskví,
kotlety s broskví,
recept kotleta,
kuřecí maso neapol,
recepty z kotlet,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
kuřecí prsa se slaninou a fazolovými lusky
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
sůl,
slanina anglická,
sýr uzený,
smetana ke šlehání
Komentáře (5)