Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,20 g |
| Tuky | 9,11 g |
| Vláknina | 30,53 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 50,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Moje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 11 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 14 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 11 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 12 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 13 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 14 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 14 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 14 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 14 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 15 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 15 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 18 hodinami
Tématické fráze:
ceska cina,
čína recept,
česká čína recept,
recepty čína,
čína recepty,
recept na činu,
recept čína,
cina po cesku recept,
recept na českou čínu,
recepty na činu,
recept česká čína,
jednoduchý recept na čínu,
original čína recept,
jak uvařit čínu,
české recepty,
recepty-čína,
čína,
česká čína recepty,
originál recept na čínu,
recepty ceska cina
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelí bílé,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rýže,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibulka jarní,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej,
koření čína
Komentáře (6)
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu"