Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš uherského grófa

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť. Zároveň má každý kuchař své tajné přísady, aby byl jeho guláš nejchutnější.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 2. 2011 13:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 086 kJ / 1 932 kcal
Bílkoviny158,49 g
Tuky112,59 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 531 mg
Sodík 3,04 g
Sůl7,09 g
Sacharidy51,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle knihy 2000 nejlepších receptů české i zahraniční kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

4. 2. 2011 20:03

:yes:taky se mi líbí..víno přidáme s vývarem?:-?

Irrena Irrena

4. 2. 2011 18:27

Musí to být určitě dobré:yes:Ale nějak se nám v postupu ztratila čabajka a víno;-)

majda 2

4. 2. 2011 18:19

Vypadá to hodně jedlé!:yes::-p

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

4. 2. 2011 18:18

:yes:+9

rebeka rebeka

4. 2. 2011 16:58

Eli,bákečný gulášek:-p:yes:krásné foto:-8:yes:
ale co s tou čabajkou:-O:-?v které fázi ji přidám..:-?anebo..já ji sním zrovna:-D:-D:-D:-D;-)

Colombo65 Colombo65

4. 2. 2011 16:46

Tak to je moje gusto;-);-);-)

Nonya

4. 2. 2011 15:24

Od grofa ci od sluhu , gulasek to je moje :yes:

trojska2

4. 2. 2011 15:19

Nějak mi tam chybí ta čabajka.:-8

zizala zizala (moderátorka)

4. 2. 2011 14:38

Gulášek vypadá parádně :-p:yes:
Eli, co to máš jako přílohu?

Endy2011

4. 2. 2011 14:33

Nejen výborné jídlo, ale tak krásné aranžmá ingrediencí :-K :yes:

Eliza Eliza

4. 2. 2011 14:24

Je to hovězí kýta...;-) A děkuju za bodíky. :-)

kari

4. 2. 2011 14:16

to nebude kližka na fotce ,mam pravdu:-?

k.radulka k.radulka

4. 2. 2011 14:04

jj guláš nesklame:-D jaké hovězí? kližka nebo roštěná?:-O

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 2. 2011 13:55

Tak to bych si hned dala,vypadá opravdu skvěle:-p+1:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jaké koření do guláše uherský vepřový guláš uhorsky guláš uherský hovězí guláš uherskygulas hovězí gulš hovězí guláš uherský hovězí guláš s čabajkou recept na guláš recepty guláše madarsky gulas s cabajkou maslo do guláše slaný guláš hovězi golaš hovězí uhersky guláš uherský gukáš s klobásou vepřový guláš s klobásou ten nejlepší furt gulas nejlepší hovězí guláš recepty uhersky guláš vepřový

Suroviny: maso hovězí, cibule, slanina, čabajka, vývar masový, sádlo, víno bílé, smetana zakysaná, máslo, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, tymián, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Guláš uherského grófa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D0yk