Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 48,79 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 27,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Moje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 36 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
krevetová omáčka,
vepřový steak recept,
vepřový steak,
vepřový steak barbecue,
steak vepřovy,
veprovy steak s,
příprava vepřových steaků,
recept na steik z veprove kotety,
krevetová omáčka recept,
doba smazeni stejku z kotlety,
priprava veproveho steaku,
hovězí steik na pánvi,
recept na krevetovou omacku,
vepřový steik,
omacky k steaku recept,
vepřový rump steak,
vepřový steak z kotlety s omáčkou,
vepřový steík na panvi,
recepty z kotety,
steik veprovy
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
krevety,
cibule šalotka,
koření provensálské,
kečup sladký,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (6)
Jen si myslím, že po pětiminutovém vaření musí být předvařené krevety jako guma.Já je nechám rozmrazit a jen prohodím na másle s česnekem a bylinkami.