Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 48,79 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 27,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Moje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 21 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 21 minutami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 47 minutami
Anglické palačinky
TerkaKorduliakova před 1 hodinou
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 2 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 2 hodinami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 3 hodinami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 6 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 14 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krevetová omáčka,
vepřový steak recept,
vepřový steak,
vepřový steak barbecue,
steak vepřovy,
veprovy steak s,
příprava vepřových steaků,
recept na steik z veprove kotety,
krevetová omáčka recept,
doba smazeni stejku z kotlety,
priprava veproveho steaku,
hovězí steik na pánvi,
recept na krevetovou omacku,
vepřový steik,
omacky k steaku recept,
vepřový rump steak,
vepřový steak z kotlety s omáčkou,
vepřový steík na panvi,
recepty z kotety,
steik veprovy
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
krevety,
cibule šalotka,
koření provensálské,
kečup sladký,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (6)
Jen si myslím, že po pětiminutovém vaření musí být předvařené krevety jako guma.Já je nechám rozmrazit a jen prohodím na másle s česnekem a bylinkami.