Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 168,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Moje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 17 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 19 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 20 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tmavé rohlíčky plněné krémem
KikuLina před 26 minutami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 50 minutami
Tvarohová štola
brtna před 1 hodinou
Anglické palačinky
Jonáš před 1 hodinou
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 3 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 4 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 4 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 5 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé,
rybi file se slaninou,
file na slanině,
rybí filé recepty,
rybí filé s anglickou slaninou,
rybí file na slanině,
filé recepty,
anglická slanina v receptech,
pečeme rybí filet na stupnů,
filé slanina,
file s anglickou,
file s anglickou slaninou,
rybí filé recept,
file po cikansku,
rychlý a dobrý recept s rybím filé,
rybí filety recept,
recepty z rybího file,
rybí ilé se anglickou slaninou,
jak pripravit zmrzle filety,
rybi file se slaninoz
Suroviny:
filet rybí,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
koření grilovací,
koření na ryby
Komentáře (33)
určitě máte už vyzkoušeno, ale přesto mám na Vás dotaz. Pokud dáváte filé zmrazené, nebude se spíše dusit, než zapékat. Určitě zmražená rybička pustí spoustu vody. Děkuji za radu.