Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí steak s Italským kořením na salátu

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

29. 3. 2011 13:16

Suroviny

Porce: 2 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

jednoduché a moc dobré

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Parela

13. 11. 2013 15:27

A kdy solit? Za syrova nebo později? O soli se mlčí - je snad v tom italském koření? Zjistila jsem, že čas solení je důležitý. A taky to, že se musí u žraloka odříznout kůže, která je jinak hořká.

Jiří Mašek

5. 7. 2012 14:25

Nevím, kde jste vzali, že žralok je tučný :-D je to nejlibovější ryba v moři :-D Žádný tuk, jen krásné svalnaté maso bez kostí ;-)

Daniella O. Daniella O.

29. 3. 2011 22:59

Radulko, zraloka take moc nemusime, ale s pomerancovou stavou jsem ho zatim nezkousela. Asi vyzkousim s jinou rybkou a dam vedet. Italske koreni sice neznam , ale nahradim cerstvymi bylinkami...:yes::yes:;-). Koreni si stejne nejradeji micham doma sama podle rad mistniho stareho zkuseneho rybare. Rika, ze na kazdou rybku je specialni koreni. Univerzalni neni.....;-). Tento recept se mi libi, pred letem....:yes:.

k.radulka k.radulka

29. 3. 2011 19:47

Fantom: no vidíš ani se nepředstavíš:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 3. 2011 19:18

:-K:-K:yes::yes:

Fantom

29. 3. 2011 15:28

Jana Remkova:Jani ještě že Ty se mnou mluvíš:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2011 15:23

Fantom::-D:-D:-D:-D:-D ale no tak..:-D

Fantom

29. 3. 2011 15:08

;-(k.radulka: dobrá nu

k.radulka k.radulka

29. 3. 2011 14:41

fantom: maminka mi vždy říkala že s cizími lidmi se nemám bavit :-D:-D:-D

Fantom

29. 3. 2011 14:39

k.radulka: a se mnou jako nemluvíš jo:-?;-) nujo nu Janina má přednost:-D;-)

k.radulka k.radulka

29. 3. 2011 13:33

jani žralok je dost tučný a výrazný, málo komu příjde na chuť:yes:;-)

Fantom

29. 3. 2011 13:33

a naše šprýmařka;-), šikulka ale já taky žraloka zrovna moc nemusim;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2011 13:22

Jednoduché a dobré a nejen to, krásná fotka, Radko a jídlo také, pochopitelně. Ryby mám moc ráda, ikdyž popravdě, žralok mi až tak moc nechutnal, ale myslím, že to mohlo být mýma rukama:-D:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žraločí steak salát ke steaku zraloci steik žraločí steak bez kostí koření na žraloka salát ze žraloka žraločí speciality recept žraločí steak žraločí steak recept jak péct žraloka je žraločí tučné steak ze žraloka recept recepty.cz zralok steik žraločí steak s bylinkami steaky ze žraloka s bylinkami steak ze žraloka žralok na pomerančích steak ze žraloka na grilu žraločí steak recepty recept žřaločí steaky

Suroviny: steak žraločí, koření italské, pomeranče, salát ledový, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Žraločí steak s Italským kořením na salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6yn