Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 832 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 10,99 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Moje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 18 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 10 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
salát s avokádem,
rajčatový salát,
tuńákový salát s avokádem,
salát z avokáda a rajčat,
recepty s avokádem,
avokádový salát s tuňákem,
recepty avokado salat,
recepty z avokáda,
jak má chutnat avokádo,
jídla s avokádem,
salát z avokáda,
těstovinový salát s tuňákem a avokádem,
ovocný salát s avokádem,
vaření s avokádem,
avokádo recept,
salát z s avokádem,
avokádo s rajčaty,
těstovinový salát s avokádem,
recepty s avokádem a tunjakem,
jidlo s avokadem
Suroviny:
rajče,
tuňák v konzervě,
cibulka jarní,
koriandr čerstvý,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eliza:Avokádo má takovou neutrální máslovou chuť.Zralé by mělo po zmáčknutí zanechat důlek.Pro zvýraznění chuti a proti zčernání by se mělo zakápnout citronem.
Navíc vlastně ani nevím, jak má vlastně chutnat, přišlo mi, že ta, která jsem kdy koupila, nechutnala nijak..