Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 832 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 10,99 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Moje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 1 hodinou
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 1 hodinou
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka tvarohová
eskymak před 17 minutami
Maki sushi
tipek136 před 1 hodinou
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 10 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 12 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 13 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 14 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 14 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 14 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 15 hodinami
Tématické fráze:
salát s avokádem,
rajčatový salát,
tuńákový salát s avokádem,
salát z avokáda a rajčat,
recepty s avokádem,
avokádový salát s tuňákem,
recepty avokado salat,
recepty z avokáda,
jak má chutnat avokádo,
jídla s avokádem,
salát z avokáda,
těstovinový salát s tuňákem a avokádem,
ovocný salát s avokádem,
vaření s avokádem,
avokádo recept,
salát z s avokádem,
avokádo s rajčaty,
těstovinový salát s avokádem,
recepty s avokádem a tunjakem,
jidlo s avokadem
Suroviny:
rajče,
tuňák v konzervě,
cibulka jarní,
koriandr čerstvý,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eliza:Avokádo má takovou neutrální máslovou chuť.Zralé by mělo po zmáčknutí zanechat důlek.Pro zvýraznění chuti a proti zčernání by se mělo zakápnout citronem.
Navíc vlastně ani nevím, jak má vlastně chutnat, přišlo mi, že ta, která jsem kdy koupila, nechutnala nijak..