Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 832 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 10,99 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Moje poznámka
Rajčatový salát s avokádem a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYxR
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
salát s avokádem,
rajčatový salát,
tuńákový salát s avokádem,
salát z avokáda a rajčat,
recepty s avokádem,
avokádový salát s tuňákem,
recepty avokado salat,
recepty z avokáda,
jak má chutnat avokádo,
jídla s avokádem,
salát z avokáda,
těstovinový salát s tuňákem a avokádem,
ovocný salát s avokádem,
vaření s avokádem,
avokádo recept,
salát z s avokádem,
avokádo s rajčaty,
těstovinový salát s avokádem,
recepty s avokádem a tunjakem,
jidlo s avokadem
Suroviny:
rajče,
tuňák v konzervě,
cibulka jarní,
koriandr čerstvý,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eliza:Avokádo má takovou neutrální máslovou chuť.Zralé by mělo po zmáčknutí zanechat důlek.Pro zvýraznění chuti a proti zčernání by se mělo zakápnout citronem.
Navíc vlastně ani nevím, jak má vlastně chutnat, přišlo mi, že ta, která jsem kdy koupila, nechutnala nijak..