Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 858 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,22 g |
| Tuky | 88,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 224 mg |
| Sodík | 482 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 7,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádový dip (pomazánka) se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAAR
Moje poznámka
Avokádový dip (pomazánka) se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAAR
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 56 minutami
Vánoční oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 20 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 54 minutami
Vánoční cukroví
fragolina před 6 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 11 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 12 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 12 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 13 hodinami
Tématické fráze:
avokádový dip,
avokádo dip,
pasta z avokáda,
pomazánka z avokáda,
avokadový pomazanka,
dip s avokádem,
pomazánka z avokáda a lučiny,
dip s avokáda,
dip z avokáda,
recepty z avokáda,
avokádový dip s nivou,
avokádo gervais,
pasty z avokáda,
dip s nivou,
avokádová pomazánka s nivou,
dip recept,
avokadovy dip s tvarohem,
dip a pomazánka,
pomazánka dip z avokáda,
pomazánka s avokáda
Suroviny:
avokádo,
lučina,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
česnek,
chilli,
sůl,
pepř
Komentáře (5)