Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Moje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 6 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 15 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony plněné sýrovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 15 minutami
Banánová vláčná bábovka
Prakva před 22 minutami
Výborné lasagne
IvaSichtova před 38 minutami
Lečo
Ernest_Bago před 1 hodinou
Vepřová panenka s pórkem
lenka64892 před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 3 hodinami
Listový špenát s volským okem
cherst před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jirina kucavova před 5 hodinami
Palačinky ze zakysané smetany
Masulka1967 před 6 hodinami
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 15 hodinami
Tématické fráze:
receptura zampionove omáčky,
studena houbova omacka,
studená omáčka,
houbový dip za studena,
houbova smetanova omacka ke grilovacce,
majonézové omáčky k masu,
domácí tatarský omáčka receptura 10 porci,
řampionova omačka zastudena,
zampionova omáčka k panence,
majonezova omacka na steak,
dochucení žampionové omáčky,
jemná žampionová omáčka,
žampionová omáčka s vínem,
žampionová omáčka recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
majonéza,
mléko,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
cukr moučkový
Komentáře (10)
rebeka: špagi už odpověděla
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
Rebi, no do těch Receptur
proč sem lezu tak pozdě