Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 282 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,10 g |
Tuky | 70,20 g |
Vláknina | 89,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 783,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Moje poznámka
Žampiónové kroupy na sýru Philadelphia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A83O
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 16 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 22 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 7 minutami
Brusinky z rybízu
sidonie před 43 minutami
Chutné vafle
Eliška před 48 minutami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 11 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 11 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 13 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kroupy recepty,
jak uvařit kroupy,
syr philadelfia,
kroupy doba vaření,
jemné kroupy,
kroupy,
kroupy velké recepty,
kroupy velké,příprava ,recepty,
recepty z krup,
kroupy recept,
recepty ze sýrů,
co uvařit z krup,
velké kroupy příprava,
piladelfia syr,
philadelfia,
velké kroupy recepty,
recepty kroupy syr,
phiadelphia,
recepty philadelfia,
sýr phiadelphia
Suroviny:
kroupy,
žampióny,
mrkev,
cibule,
hrášek sterilovaný,
sýr philadelphia,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
petržel
Komentáře (8)