Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lenčino volské oko v mikrovlnce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

head chef head chef

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny

Porce: 1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 466 kJ /
350 kcal
Bílkoviny41,36 g
Tuky19,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 606 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,82 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na talíř poklademe salám a na něj rozbijeme 2 vajíčka. Osolíme, opepříme a dáme na cca 3 - 5 minut do mikrovlnné trouby.

Zveřejněno 13. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lenčino volské oko v mikrovlnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgQk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lenčino volské oko v mikrovlnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgQk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Taky možnost jak chytit salmonelu

Pan Pstruh 27. 3. 2013 18:56
Ing .Burdová csc: Ty seš taky asi vytaženej z trouby.l

zvědavec 10. 2. 2013 21:17
Ing .Burdová csc:Jak to víš??IKde je nějaká poblikace o tomto tvrzení?Dík

Ing .Burdová csc 10. 2. 2013 16:18
Mikrovlnným ohřevem masa vznikají karcinogeny (především d-Nitrosodienthanolamine). Mikrovlnné záření také způsobuje, že některé aminokyseliny v mléce nebo v potravinách se mění na karcinogeny. Dokonce i velmi krátké vystavování zmrzlé zeleniny mikrovlnnému záření před vlastním vařením mění její alkaloidy na karcinogenní látky, které vůbec nejsou vhodné ke konzumaci. Tyto tzv. volné radikály se tvoří v rostlinách a především v kořenové zelenině, vystavené mikrovlnám. Ničí se také vitamín C: u brokolice byla prokázána až 97% ztráta po vytažení z mikrovlnné trouby.

spagetka: špagi, tady to máš i bez tuku.

head chef:Přesně, nemusí se špinit další nádobí, z tohoto důvodu mě to zaujalo:-))

Bibinka:Měla jsem to na plný výkon, tedy 800 W

Tenhle způsob má výhodu v tom, že nemusíš špinit pánev. Je to rychlovka i s rychlým úklidem.:-)

lisdfh:tak to nemusím dělat v MW, na pánvi to zkontroluju líp a vím, kdy to je hotové

1974andrea:Andreo, na kolik stupňů jsi to ty 3 minuty vlnila:-?

1974andrea: ty jsi žena činu:yes:, to se mi líbí;-):yes:
hned vyzkoušet,vyfotit!!!super:yes:;-)

Tak jsem šla tuhle rychlovku hned vyzkoušet, přidala jsem si tam uzený sýr. Nechala jsem to v MW 3 minuty a i to je moc, žloutek už je suchý. Takže zkuste 2 min. a kdyžtak přidejte. Přidávám foto. Rychlovka výborná:yes:

Přesně tak, je třeba to průběžně kontrolovat. A záleží taky na výkonu mikrovlnky.

Je třeba to kontrolovat a každý sám pozná, kdy už je to hotové. A

Tématické fráze:
volské oko, volské oko recept, volské voko, volský oko, jak udělat volské oko, volské oko z mikrovlnky, volské oko v mikrovlnné troubě, jak udelat vajíčka v mikrovlnce, volské oko v troubě, volske oko v mikrovlne troube, volská oka v mikrovlnné troubě, recept na volské oko, volsky voko, hemenex v mikrovlnce, volska oka z mikrovlnky, jak na volské oko, jak se dělá volské oko, volské oko mikrovlnka, recepty volske oko, volské oko z mikrovlnné trouby

Suroviny:
vejce, šunka, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu