Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 646 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Moje poznámka
Bramborové špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZP
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborové špécle,
špecle,
špecle recept,
bramborové špecle recept,
bramborové špecle recepty,
domácí špecle,
šprecle,
šprecle recept,
špecle kupované,
špecle bramborové,
co jsou špecle,
špecle se špenátem,
specle recepty,
recept na bramborové špecle,
recepty bramborove špecle,
recept na domácí špecle,
německe specle,
lis na špecle,
recept na špecle,
bramborové špercle
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl
Komentáře (23)
Prosím, používejme pokud možno originální názvy (mezinárodně známé a zažité).
Za hezký receptík další bodík