Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vertuta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2008 16:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 733 kJ / 892 kcal
Bílkoviny56,53 g
Tuky48,04 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy51,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn. : Vertuta je moldavský vyťahovaný piroh s bryndzovou, mäsovou alebo cibuľovou plnkou. Moldavci ale robia aj vertuty plnené strúhanými jablkami zahustenými strúhankou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betyna

31. 7. 2010 16:13

+1 vypadá báječně, to musím vyzkoušet:-K

drahulin drahulin

31. 7. 2010 11:58

Terezko:-p:yes:

tejaja tejaja

31. 7. 2010 06:54

Dievčatá, olej ide do cesta, cesto je podobné ako rezancové, až na ten olej, je dosť mastné. Pre uľahčenie práce sa dá cesto vyvaľkať a až potom vyťahovať. Alebo kľudne len vyvaľkať, hoci správne sa má vyťahovať. Magdalenka, ako hrubo, malo by to byť hrubé asi 3 mm, ale to záleží a od toho, ako máte radi. Kto má rád viac cesta, nechá ho hrubšie. :-K

magdalenka magdalenka

30. 7. 2010 23:02

Zaujímavý receptík - aj ja mám dotaz, 100 ml oleja dám celé do cesta alebo z toho sa aj potiera, na ako tenko to vytiahnuť? Vďaka!

jahoda jahoda

30. 7. 2010 22:26

Tejajo, to je tedy paráda. Jen nevím to těsto, připadá mi to jak nudlové, nebo se mýlím? Ráda bych to zkusila, tak pro představu...bych chtěla vědět, jakou má to těsto konzistenci.. Díky za info;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bryndzova plnka moldavske plnene placky bramborové pirohy s jablkami mäsová plnka kynuté pirohy

Suroviny: vejce, voda, sůl, máslo, maso mleté, cibule, sůl, cibule, sůl

TopRecepty.cz

Vertuta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2QX