Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,75 g |
Tuky | 25,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 702,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na vál prosijeme mouku, cukr, jedlou sodu a koření.
Krok 2: Přidáme med, vejce a vypracujeme hladké těsto.
Krok 3: Pečeme v horké troubě.
Krok 4: Po upečení hned potíráme rozšlehaným vejcem.
Krok 5: Zdobíme kornoutkovou technikou.
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník na figurky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BMR
Moje poznámka
Perník na figurky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BMR
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky
Bomber před 17 minutami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 45 minutami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 2 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 2 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 3 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 3 hodinami
Bábovka s rybízem
obrovav před 3 hodinami
Tématické fráze:
perník na figurky,
pardubický perník recept,
recept pernik ii,
perník figurky,
prosím recept na perník na figurky,
pernik s jablky s jedlou sodou,
recept perník na figurky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
med,
vejce,
rum,
soda jedlá,
koření
Komentáře (1)