Suroviny pro 1
1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 222 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Moje poznámka
Pečená vepřová žebra Long time
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Lz8
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 13 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 20 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 29 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 34 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pecena veprova zebra,
pečená žebra,
pečená vepřová žebra recept,
recepty na pečena žebra vepřova,
pečená vepřová žebra,
vepřové žebra,
recepty na pečené vepřové žebra,
pečená žebra recept,
pomalu pečená žebra,
vepřové žebro,
pečené vepřové žebro,
vepřová žebra,
recept žebra z divokého prasete,
pečené žebra,
vepřové žebro recepty,
pecene veprove zebra,
recept na pečené vepřové žebro,
pečeme žebra,
vepr zebra,
pečená vepř žebra
Suroviny:
žebra vepřová,
česnek,
sůl,
koření na šašlíky,
kmín celý,
paprika sušená pálivá,
brambory
Komentáře (17)