Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 075 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,92 g |
Tuky | 120,40 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky SAMBAL OELEK
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6oA
Moje poznámka
Výpečky SAMBAL OELEK
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6oA
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
sójové výpečky,
sojové výpečky recept,
sambal recept,
vypečky se zelím video,
výpečky z bůčku,
kuchyně lidlu recepty,
výpečky,
sambal,
vypecky ze sojoveho masa,
sambal oilek,
recept na sambal,
výpečky recept,
samba oilek,
kuchyně lidlu.cz recepty,
recept sojové výpečky,
omacka sambala,
koření sambala,
co je sambal,
sambal oliek,
naložene vypečky
Suroviny:
bůček,
česnek,
sambal oelek,
libeček,
omáčka sojová,
sůl,
kmín celý,
cibule
Komentáře (24)
rebeka:
parádní receptík
a tady jsou obrázky různých balení - http://www.google.cz/search?q=sambal+oelek&hl=cs&r...
Mají je v Albertu v Mezinárodní kuchyni, Interšpáru a v Lídlu. Ale určitě i jinde