Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,20 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 3,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Moje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 16 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
ryba v majonéze,
losos peceny v troube s pikantni majonezou,
pečená ryba se zeleninou,
nejlepší pečená ryba,
ryba pečená v majonéze,
candat s Majolkou®,
filet v majonéze,
zampiony v majoneze,
smazeny candat se zeleninou recept,
pečená majonéza,
candát,
recepty z candáta,
recept na candáta,
majonéza v troubě,
rybicky v majoneze,
ryby v majonéze,
pečená ryba v troubě na másle,
zeleninová majonéza,
recept na filet z candáta
Suroviny:
candát,
majonéza,
koření na ryby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
pórek,
cuketa,
lilek,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)