Bulharská pochoutka

pelda Kuchařka: pelda

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

maso ze 3 kuřecích stehýnek
2 zelené papriky
2 rajčata
1 cibule
3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso uvaříme ve vodě.

  2. Po vychladnutí obereme a nakrájíme na malé kousíčky.

  3. Papriku v kastrolku zprudka opečeme a poté ji vyndáme.

  4. Do výpeku dáme na kousky nakrájený česnek, rajčata a uvaříme doměkka. Vrátíme k nim papriku, chvíli ještě povaříme a poté rozmixujeme. Podáváme s chlebem.

  5. Místo kuřete můžeme použít klobásku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Bulharská pochoutka

  • 1974andrea 1974andrea

    Právě jsem našla tento recept,který se mi velmi líbí,bohužel ta fotka není moc vydařená a receptík už tady dlouho zahálí bez bodíku,což je,myslím,škoda.Chtěla jsem se zeptat,papriky mají být ty špičaté bílé a měly by bát na tom oleji opečené a stažené?
    Bude to určitě dobré a myslím,že by se to hodilo i ke grilovaným masům,asi něco jako ajvar a ljutěnice.:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bulharská placka bulharske placky bulharsky ajvar bulharské grilované papriky ljutěnica bulharské papriky kucharsky recept ajvar bulharský recept recept na bulharský ajvar ljutěnice recepty z kuřecich stehýnek vepřová panenka na brusinkách bulharská drůbeží polévka bulharská ljutenice bulharská pomazánka ke grilovanému masu vepřová panenka s brusinkama recepty-bulharsko vepřové s brusinkama kucharsky recept s fotkou recepty vepřová panenka s brusinkami a hermelínem

Zapomněl/a jsem heslo