

Bulharská pochoutka
Suroviny
- maso ze 3 kuřecích stehýnek
- 2 zelené papriky
- 2 rajčata
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
Postup přípravy receptu
Maso uvaříme ve vodě.
Po vychladnutí obereme a nakrájíme na malé kousíčky.
Papriku v kastrolku zprudka opečeme a poté ji vyndáme.
Do výpeku dáme na kousky nakrájený česnek, rajčata a uvaříme doměkka. Vrátíme k nim papriku, chvíli ještě povaříme a poté rozmixujeme. Podáváme s chlebem.
Místo kuřete můžeme použít klobásku.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bulharská pochoutka
-
Právě jsem našla tento recept,který se mi velmi líbí,bohužel ta fotka není moc vydařená a receptík už tady dlouho zahálí bez bodíku,což je,myslím,škoda.Chtěla jsem se zeptat,papriky mají být ty špičaté bílé a měly by bát na tom oleji opečené a stažené?
Bude to určitě dobré a myslím,že by se to hodilo i ke grilovaným masům,asi něco jako ajvar a ljutěnice.