Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 191 kJ / 1 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,66 g |
| Tuky | 52,18 g |
| Vláknina | 37,41 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 110,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením.
Krok 2: Na sádle si osmahneme cibulku, přidáme česnek na plátky, maso osmahneme z obou stran aby se zatáhlo, přidáme marinádu a dusíme. Podléváme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyděláme přilijeme víno a lehce zahustíme. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
Krok 4: Na salát si očištěný celer nakrájíme na menší hranolky, přidáme propranou sterilovanou zeleninu. Osolíme opepříme a vmícháme majolku, jogurt a hořčici.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Moje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 10 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 10 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na medu,
veprove na medu a vine,
veprove na červenem vine,
vepřové na medu,
vepřové maso na víně,
vepřové na víně a medu,
maso na medu a víně,
vepřové platky na vine,
recepty s bílým vinem,
vepř. maso na červeném víně a medu,
nakládané vepřové maso ve vine,
vepřové na jogurtu a bílém víně,
maso na porku vine a medu,
veprove nudlicky na vine a medu,
vepřové na medu s červeným vínem,
veprove maso s hortici a vinem,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na víně a hořcici,
vevřove na víně
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
voda,
víno červené,
sádlo,
med,
omáčka chilli,
česnek,
koření adžika,
koření izrael,
víno červené,
celer,
hrášek sterilovaný,
klíčky,
kukuřice baby,
majolka,
jogurt bílý,
mexická hořčice,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
copak je to vlevo