Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Moje poznámka
Zapečené krůtí medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo51
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 17 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 4 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 4 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 5 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí medailonky,
krůtí maso recepty medailonky,
krůtí medailonky recept,
recept na krutí medailonky,
krutí medailonky top recepty,
krůtí medajlonky,
krutí medailonky recepty,
krůtí medailonky se žampiony,
medailonky kruti,
recept krůtí medailonky,
krůtí medailonky na žampiónech,
krůtí medailonky s žampiony,
zapečené krůtí maso se smetanou,
zapečené krůtí maso,
krůtí medailonky na smetaně,
zapečené krůtí,
krůtí maso zapečené se smetanou,
recepty kruti medailonky,
recepty na krůtí medailonky,
kruti medajlonky recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
žampióny,
sůl,
koření grilovací na kuře,
sýr,
smetana na vaření,
slanina anglická,
omáčka worcesterová
Komentáře (15)
Jedině tak spočítat jedlíky a zeptat se kolik toho snědí.
Podle toho uvaří i začátečník, nedělejte z nich zase hlupáky.
Tady to nikomu nechybí jako u pepřenek?