Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

3. 3. 2012 20:24

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 050 kJ / 1 446 kcal
Bílkoviny80,94 g
Tuky101,62 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 410 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Udivila mě ta červená barva šťávy při dušení. Množství chobotnic, zejména po vydušení, se jeví ve vztahu k množství ostatních surovin jako malé. Ale vzhledem k "pachu" rybiny to bylo nakonec tak akorát. Všechny chutě byly rovnoměrně vyvážené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

4. 3. 2012 10:53

Kikina: tak jsem prohledala své chytré knížky i net a nikde jsem se nic nedočetla o vysokém obsahu cholesterolu, našla jsem spoustu vynikajících receptů na tuto potvůrku. Takže já bůček s kůží určitě ne, chobotnici jsem jedla pouze jednou v konzervě v chhilli nálevu a bylo to docela dobré.

zizala zizala (moderátorka)

4. 3. 2012 08:36

Chobotnice jsou jediné mořské potvory, které nee :-( Ale myslím, že tato chuťová kombinace bude chutnat i s jinými a přijatelnějšími plody moře :-p:yes:

Kikina

4. 3. 2012 00:25

Někde jsem se dočetl, že to obsahuje enormní množství cholesterolu. To bych si radši dal pečenej bůček i s kůží. Jsem středoevropan s averzí k chobotnicímn,sepiím a kalamárům.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2012 20:45

srettka::-D:-D:-D:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2012 20:44

Jestli mi ho dáš do huby, už nikdy ti nedám pusu!:-D :-D :-D, ale hodně zajímavé!!:-D

srettka

3. 3. 2012 20:38

Tak sprostý chobotnice já nežeru:-// :-D:-D
a jak se u nich ta vůlgarita projevuje? Říkaj vole? Nebo snad do pihele?:-O Když já si sprostou chobotnici neumim představit:-S
p.s. Jinak pro mě tihle mořský pavouci žádny zázrak, musí se to sblajznout hned, bo vzápětí to je jako pryž, že bych to mohla dětem krájet do penálu místo gumy na gumování:-))

rebeka rebeka

3. 3. 2012 20:36

clupmi::-D:-D:-D:yes: a slunce.. seno.. nic:-?:-?:-D:-D:-D

clupmi clupmi

3. 3. 2012 20:34

rebeka: ...žádnou erotiku jsem v tom neviděl ...:-D:-)):-8:-K

rebeka rebeka

3. 3. 2012 20:27

šmárjá joozef:-O:-O:-O:-O ono se to hejbe:-O:-D:-D:-D:-D
no, proč ne... zkusit se má všechno.. a hotové to vypadá papatelně;-):yes::-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chobotnice na grilu chobotnice recepty vaření chobotnice chobotnice recept chobotnice v konzervě recepty z chobotnice recept chobotnice jak uvarit chobotnici recept na chobotnici recepty chobotnice smazena chobotnice příprava chobotnice chobotnice na grilu recept jak vypadá chobotnice smazene chobotnice recepty na chobotnici chobotnice z konzervy male chobotnicky recept recept na chobotnice chobotnicky v konzerve

Suroviny: chobotnice, pórek, rajče, víno bílé, olej olivový, česnek, pomeranče, pepř, sůl, koření oregáno

TopRecepty.cz

Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPxy