Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,94 g |
Tuky | 101,62 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Udivila mě ta červená barva šťávy při dušení. Množství chobotnic, zejména po vydušení, se jeví ve vztahu k množství ostatních surovin jako malé. Ale vzhledem k "pachu" rybiny to bylo nakonec tak akorát. Všechny chutě byly rovnoměrně vyvážené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2012 10:53
Kikina: tak jsem prohledala své chytré knížky i net a nikde jsem se nic nedočetla o vysokém obsahu cholesterolu, našla jsem spoustu vynikajících receptů na tuto potvůrku. Takže já bůček s kůží určitě ne, chobotnici jsem jedla pouze jednou v konzervě v chhilli nálevu a bylo to docela dobré.
4. 3. 2012 08:36
Chobotnice jsou jediné mořské potvory, které nee Ale myslím, že tato chuťová kombinace bude chutnat i s jinými a přijatelnějšími plody moře
4. 3. 2012 00:25
Někde jsem se dočetl, že to obsahuje enormní množství cholesterolu. To bych si radši dal pečenej bůček i s kůží. Jsem středoevropan s averzí k chobotnicímn,sepiím a kalamárům.
3. 3. 2012 20:45
srettka:
3. 3. 2012 20:44
Jestli mi ho dáš do huby, už nikdy ti nedám pusu! , ale hodně zajímavé!!
3. 3. 2012 20:38
Tak sprostý chobotnice já nežeru
a jak se u nich ta vůlgarita projevuje? Říkaj vole? Nebo snad do pihele? Když já si sprostou chobotnici neumim představit
p.s. Jinak pro mě tihle mořský pavouci žádny zázrak, musí se to sblajznout hned, bo vzápětí to je jako pryž, že bych to mohla dětem krájet do penálu místo gumy na gumování
a jak se u nich ta vůlgarita projevuje? Říkaj vole? Nebo snad do pihele? Když já si sprostou chobotnici neumim představit
p.s. Jinak pro mě tihle mořský pavouci žádny zázrak, musí se to sblajznout hned, bo vzápětí to je jako pryž, že bych to mohla dětem krájet do penálu místo gumy na gumování
3. 3. 2012 20:36
clupmi: a slunce.. seno.. nic
3. 3. 2012 20:34
rebeka: ...žádnou erotiku jsem v tom neviděl ...
3. 3. 2012 20:27
šmárjá joozef ono se to hejbe
no, proč ne... zkusit se má všechno.. a hotové to vypadá papatelně
no, proč ne... zkusit se má všechno.. a hotové to vypadá papatelně
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 11 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 18 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 22 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno 22. 4. 2024 11:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 3 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 11 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 13 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 13 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: chobotnice na grilu chobotnice recepty vaření chobotnice chobotnice recept chobotnice v konzervě recepty z chobotnice recept chobotnice jak uvarit chobotnici recept na chobotnici recepty chobotnice smazena chobotnice příprava chobotnice chobotnice na grilu recept jak vypadá chobotnice smazene chobotnice recepty na chobotnici chobotnice z konzervy male chobotnicky recept recept na chobotnice chobotnicky v konzerve
Suroviny: chobotnice, pórek, rajče, víno bílé, olej olivový, česnek, pomeranče, pepř, sůl, koření oregáno
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPxy
24 názorů