Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvakrát kynuté těsto

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 3. 2012 13:07

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jsem si přečetla kdysi dávno v nějaké kuchařce, je to postup doporučovaný paní Hrušínskou, která byla vyhlášená kuchařka. Měla pravdu. Stejně tak doporučovala do jakékoliv tvarohové nádivky smíchat tvaroh do buchet jen se žloutky a cukrem a odlehčit sněhem - ale to jistě znáte

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jiřička

12. 3. 2012 13:26

Moje maminka mi říkávala, že omastek se do těsta zapracovává jako poslední, když už mám všechno zpracované . Dělám to tak a s těstem se mnohem lépe pracuje. Zase jsem o něco moudřejší a příště ho před omastkem nechám vykynout. Děkuji J.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho nechat kynout testo kynuté těsto na cokoliv kynuté těsto kdyz nechce testo vykynout kynuté těsto briošky jak dlouho kyne těsto nadýchané kynuté těsto mísa na kynutí těsta kynuta testa když nechce kynout těsto jak dlouho kyne testo na vanocku kynuté těsto na mazanec kynuté těsto bez tuku vyrobky z kynuteho těsta jak dlouho vydrzi kynute testo těsto nechce kynout mísa na rychlá kynutá těsta jak se dela kynute těsto mísa na kynuté těsto recepty z kynutého těsta

Suroviny: mouka, mléko, cukr, kvasnice, máslo

TopRecepty.cz

Dvakrát kynuté těsto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPlx