Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka s karamelovým základem

S karamelovým základem s octem je tato koprová omáčka velmi příjemně sladkokyselá, ocet ztratí svou ostrost a výsledná chuť je rozdílná oproti klasickému postupu.

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 280 min

300 min (20 min příprava + 280 min tepelná úprava)

17. 3. 2012 14:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 503 kJ / 1 554 kcal
Bílkoviny131,95 g
Tuky59,41 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy119,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poctivě jsem prošla všechny zdejší "koprovky", ale tento způsob ochucení jsem zde nenašla. Snad některé začínající kuchařce pomůže.

Inspirovala jsem se šéfkuchařem Titem Eliášem (Apetit 7/11).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

30. 3. 2012 14:12

chocolate: ale já ti nedám:-//:-// sama budu mít málo:-8:-D:-D:-D:-D už se na ni těším:-p:-p;-):yes::yes:

chocolate chocolate

30. 3. 2012 14:07

rebeka:Tak to cvrkám blahem už teď:-8.

rebeka rebeka

30. 3. 2012 14:07

chocolate: a já ji budu dělat zítra, heč:-!;-):-p:-D:-D:-D

chocolate chocolate

30. 3. 2012 14:03

suslajda:Děkuji za krásné foto i komentář.Mám ohromnou radost, že chutnalo:-K.

suslajda suslajda

30. 3. 2012 13:57

;-)uvařeno snězeno:-Kděkuji za výborný recept na koprovku jinou už vařit nebudu moc jsme si pochutnali dávám bod a přidávám fotky:yes::yes:+12

evamachova.ter evamachova.ter

25. 3. 2012 21:28

Tak tedy tento recept fakt neznám a že vařím už nějaký ten pátek:-K Bodík už letí:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 20:26

Koprovku miluji:-8:-*Ta Tvá musí být velká dobrota,takovou neumím a receptík si ukládám;-)Tuhle mňamku bych si dala i po studenu:-p:yes::yes:

chocolate chocolate

18. 3. 2012 16:14

Všem Vám moc děkuji:-K.

maris maris

17. 3. 2012 21:55

S loupaou plecí vařím moc ráda, koprovku mám v plánu, tak je to jasné, zkusím podle Tebe:yes::-)+

vseumel

17. 3. 2012 20:05

To je na bodík :-p:yes:

rebeka rebeka

17. 3. 2012 19:40

chocolate: a nevydržím... jsem srab:-( dám ti ho.. líbí se mi to čím dál víc:-8:-p;-):-D:yes:

suslajda suslajda

17. 3. 2012 19:40

;-)koprovku mám ráda takhle jí neznánám určitě vyzkouším ukládám:-K

AntoninZ

17. 3. 2012 19:10

Ale to zní převelice mňamózně, dvě věci přidávám - bodík sem a recept do mé sbírky.:-K

magdalenka magdalenka

17. 3. 2012 17:05

Kačka: Tak pozri dolu - kto to pridal? 17. 03. 2012 15:05:15
Ak nie ty, iná Kačka? Preto má zmysel sa registrovať...

tejaja tejaja

17. 3. 2012 16:54

magdalenka: magdalenka, len aby mäsiar nemal príliš veľa zmyslu pre humor a na prosbu o "pero" nereagoval inak...:-D:-D:-D

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprová omáčka s karamelem luxusní koprová omáčka koprová omáčka apetit aby se omacka nesrazila koprová omáčka koprová omáčka recept aby se koprová omáčka nesrazila luxusni koprovka koprova omačka aby se nesrazila aby se koprovka nesrazila koprová omáčka top recepty aby se nesrazila koprovka nejlepší koprovka koprovka karamel koprovka s karamelem koprovka na karamelu lahodná koprovka aby se nesrazila omáčka zahusteni koprovky koprova omáčka z hoveziho

Suroviny: plec hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, vývar hovězí, smetana na vaření, mléko, kopr, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, mouka, šťáva citronová, máslo

TopRecepty.cz

Koprová omáčka s karamelovým základem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgV0