Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 928 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,73 g |
Tuky | 52,52 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Moje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 11 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 23 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 2 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 4 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 5 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 6 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 6 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 8 hodinami
Tématické fráze:
mrkvova pomazanka s kari,
kari pomazánka,
kari mrkvova pomazánka,
mrkváč,
mrkvová pomazánka,
mrkvac recept,
pomazánka s kari,
mrkvová pomazánka kari,
mrkvová pomazánky s kari,
kari-mrkvová pomazánka,
cuketova pomazanka s kari,
mrkvová kari pomazánka,
recept mrkvac,
mrkviva pomazanka s kari,
mrkvova pomazanka s curry,
kari mrkvova natierka,
mrkvová pomazánka s kari kořením,
nejlepší recepty z mrkve-kari,
karimrkvová pomazánka,
mrkvova pomazanka curry
Suroviny:
mrkev,
cibule,
tvaroh,
majonéza,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (6)