Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 263 kJ / 4 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,65 g |
| Tuky | 324,45 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 591 mg |
| Sodík | 5,79 g |
| Sůl | 14,01 g |
| Sacharidy | 149,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou slaninu opražíme, až vypustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
Krok 2: Do mísy dáme mleté maso, přidáme rohlíky, které jsme předtím namočili do vlahého mléka a vymačkali.
Krok 3: Maso rukama pořádně promícháme a přidáme sůl a koření. Sůl a pepř přidáváme opatrně podle druhu hořčice. Jakmile maso drží při sobě vyndáme ho z mísy a ještě zpracujeme. Vytvarujeme šišku a uhladíme ji rukou namočenou ve studené vodě.
Krok 4: Pekáč vyložíme pečicím papírem, vložíme sekanou a potřeme připravenou směsí. Pečeme odkryté na 180 °C.
Krok 5: V průběhu pečení potíráme směsí a podléváme pivem.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Moje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 5 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 32 minutami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 1 hodinou
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 1 hodinou
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 3 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 4 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 5 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 5 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 6 hodinami
Tématické fráze:
aby sekaná nepopraskala,
sekaná recept,
směs ze sekané,
sekana z jehneciho,
pečení směsi na sekanou,
sekaná aby nepopraskala,
potěr na sekanou,
aby nepopraskala sekaná,
potěr na na sekanou,
sekaná,
jak péci sekanou, co udělat aby nepopraskala,
dobrá sekaná,
co se sekanou,
jehněčí sekaná,
recept sekana smes,
směs na sekanou,
sekaná potěr,
potěr na domácí sekanou,
jak udelat směs na sekanou,
recepty na sekanou
Suroviny:
maso mleté,
slanina,
cibule,
rohlík,
mléko,
česnek,
tymián čerstvý,
majoránka,
petrželka,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
pivo světlé,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (21)
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?