Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 096 kJ / 4 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,32 g |
Tuky | 88,25 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 825,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Moje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 17 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 3 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 6 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 6 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 7 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 8 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 9 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 12 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na pernikovou buchtu,
poleva na perníkovou buchtu,
perníková buchta s marmeládou,
perník recept,
buchty recepty,
perníková buchta s jablky,
pernikova buchta s tvarohem,
recepty na pernikovou buchtu,
buchta s medem,
pernikova buchta s čokoládovou polevou,
perníková buchta s jablky na plech,
pernikova buchta s čokoladou,
rýchlá perníková buchta,
buchta bez kypriciho prasku,
perníková buchta s ořechy,
recepty buchty,
buchta-perník,
perníková buchta s čokoládou a kokosem recept,
perník-buchta,
buchta recept
Suroviny:
voda,
mléko,
tuk,
med,
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
prášek do perníku
Komentáře (31)
Připadá mi,že je tam moc tekutin...L.
kia: