Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 5. 2012 18:30

Suroviny

Porce: plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 014 kJ / 6 218 kcal
Bílkoviny105,88 g
Tuky175,06 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy1 034,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj.. Internet..

Ač nevypadá, je dobrý, koláč jeden.. těsto je krásně vláčné, jahůdky hříšně dobré, voňavé a ta křupavá posýpka s mandličkama nemá chybku.

Zkuste, uvidíte sami.

P.S. pekla jsem na klasickém, velkém plechu se zvýšeným okrajem. Kdo chce a má rád vyšší vrstvu těsta, dá do menšího.

Hledala jsem usilovně, stejný jsem nenašla. Kdybych náhodou hledala špatně, což je u mě hned :-))), nechám recept vymazat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

11. 5. 2012 22:38

:-p:-p:yes:

nofrona

11. 5. 2012 21:32

:-K:-K krása Nadi:yes::yes:

rebeka rebeka

11. 5. 2012 20:21

vy jste na mě táák hodné:-8:-8 děkuju vám všem:-K:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 5. 2012 20:15

Nadi,to je moje gusto, takové koláče mám moc ráda,už si ukládám;-):-O:yes:

AniCiz

11. 5. 2012 20:12

:yes::-K:-*.není co dodat...:-*

maris maris

11. 5. 2012 19:53

Rebi, krásný koláček:-p:yes:+8

rebeka rebeka

11. 5. 2012 19:49

brontik::-8 děkuju ti, Miládko:-K

brontik brontik

11. 5. 2012 19:38

rebíčku vypadá to hezky ;-)

rebeka rebeka

11. 5. 2012 19:27

Bahula::-D:-D ty máš co mluvit.. cukrářko:-D:yes::yes::yes::-K

rebeka rebeka

11. 5. 2012 19:27

senky::-D:-D chudák Arab:-8:-D:-D:-D já jsem měla jahody z Kaufu.. bez akce:-// ale měla jsem na ně strašnou chuť:-8:-D
díky;-):-)

Bahula Bahula

11. 5. 2012 19:25

No nedá pokoj, já nemám čas ani vařit a o pečení ani nemluvím. Koláče s kefírem jsou velmi dobré a pěkně vláčné a ty jahody :-p:-p:-p:yes:+

senky senky

11. 5. 2012 19:20

A nedá pokoj a nedá:-D:-D jenomže problém;-) chodím do práce:-p na akční jahody z Alberta nemám nárok:-D:-D Musím najít náhradní řešení, pošlu tam v 7 ráno mužíčka:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

11. 5. 2012 19:01

Mňááám :-p:yes:

rebeka rebeka

11. 5. 2012 18:52

Bibinka: Bibinko, určitě jo, když to bude moc husté, přidej trochu mléka;-)
děkuju i tobě:-):-K

Bibinka Bibinka

11. 5. 2012 18:50

rebeka:Rebí, jahůdky za chvíli budou, teda pokud nepřijdou kroupy:-( a tuhle buchtičku spáchám;-) Myslíš, že místo podmáslí, můžu použít syrovátku:-? Mám jí tu z té lučiny a je mi jí líto vylít. Máš 3.bod:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podmáslová buchta s ovocem buchta s jahodami friv.com podmáslová buchta kizi4 buchta s drobenkou drobenková buchta s jahodami podmáslovy koláč s ovocem buchta s jahodama dobrá buchta s jahodami jahodová buchta s drobenkou podmáslovy kolac kizi buchty s jahodami drobenková buchta friv praskova buchta s ovocem kefirova buchta s posypkou buchta z podmáslí buchy s jahodama

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, vejce, podmáslí, olej, jahody, cukr moučkový, škrob, mouka hrubá, cukr krystal, máslo, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Podmáslová s jahodami a křupavou drobenkou... buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E1R0