Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s kuřecími játry

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 5. 2012 19:06

Suroviny

Porce: asi 2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 063 kJ / 1 449 kcal
Bílkoviny94,64 g
Tuky35,88 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 298 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy173,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dexulka

30. 1. 2014 13:12

Včera jsme měli mexická játra s rýží.Trocha jater mi zbyla,rýže však ne.Pohanku máme rádi,tak volba byla jasná.Papriku s mraženým hráškem jsem jen spařila a přidala do hotového pokrmu,posypala nasekanou natí z řapíkatého celeru.Bylo to dobré :-p Díky za inspiraci ;-) Posílám foto i bod :yes:

ambrozinka

17. 5. 2012 16:33

Od té doby, co studuju technologie potravin, játra nejím a všem kolem sebe to zakazuji :-O Ale pohance palec nahoru :yes: Vyzkouším to třeba se sójou.

Severinka Severinka

17. 5. 2012 16:24

1974andrea:vody dávám tak na prst nad to množství;-);-)

miriam

17. 5. 2012 14:34

spagetka:Ja pohanku ,,strkam,, vsade,vynikajuca je ako vlocky,ta sa len spari.Pridavam si ju do jogurtu.Taktiez do palacinkoveho cesta.Alebo vymiesam 2-3 bielka,do toho vmiesam zmes sparenej,vychladnutej pohanky,ovsennych vlociek,sezamu,slnecnice a napucane hrozienka.Potom peciem na oleji male kopky.Zmes moze byt hustejsia(viac obilnin),su hutnejsie,alebo viac bielka,su nadychanejsie,jemnejsie.Na to biely jogurt.Az ta prepadne mlsna,je to fantazia.Pohanka pecenim strati svoju ,,chut,, Placky su neutral,a ked narazis na hrozienko,no bomba:))Ci sa tyka toho druheho receptu s pecienkou,ja som ju zapekala s brokolicou,pohanka bude ako bonus:)

nofrona

17. 5. 2012 11:26

:yes::yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

17. 5. 2012 08:44

Musím, musím tu pohanku vyzkoušet. +bodík 3 . Nějak se nemohu odhodlat.

1974andrea 1974andrea

17. 5. 2012 08:10

Do prkýnka, já už tu pohanku budu muset zkusit. Koupila jsem si celou, pak nějakou lámanku a krupici. Kolik tam Mirko dáváš té vody?

Severinka Severinka

17. 5. 2012 07:30

Já jí akorát tak nějak nemůžu dochutit, nebo se mě jen zdá ;-);-):-D

jana

16. 5. 2012 20:18

;-) pohanku zaleju vařící vodou, přikreju talířkem a nechám stát na kuchyňské lince :-)) žádné peřiny :-S

Irrena Irrena

16. 5. 2012 19:35

Taky jsem pohanku ještě nikdy nejedla:-8musím to napravit;-)Severinko :yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

16. 5. 2012 19:32

Játra mám moc ráda a na pohanku se už dlouho chystám. Ještě jsem ji nikdy nejedla a přitom je tak zdravá:-8 Zajímavý recept, který stojí za vyzkoušení:yes:

spagetka spagetka

16. 5. 2012 19:12

Jééé, mňam ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pohanka s játry pohanka loupaná celá recepty kureci jatra s pohankou pohanka s játrech pohanka se sojou pohanka s kurecima jatrama kureci jatra z s pohankou pohanka recepty pohanka s jatrou pohanka jatra játra s pohankou játra z s pohankou pohanka a játra recepty z pohanky kuřecí játra se žampiony pohankou recepty z loupané pohanky kolik stoji pohanka pohanka s kuřetem pohanka s kuřecí játrou co s hořkými játry

Suroviny: pohanka, játra kuřecí, olej, cibule, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, tymián, hrášek, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Pohanka s kuřecími játry

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7r7