Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 214 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,10 g |
| Tuky | 13,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodu s kořením a solí přivedeme k varu, vložíme do ní očistěná játra a vaříme cca 15-20 minut. Játra vyndáme, necháme okapat, zchladnout a pokrájíme je na kostičky.
Krok 2: Želatinu si připravíme ve vývaru podle návodu (u každého výrobce se postup trošku liší) a ochutíme octem podle chuti.
Krok 3: Do formy na muffinky dáme lžíci aspiku a necháme ztuhnout. Na ztuhlý aspik dáme kousek ředkvičky, snítku tymiánu a opět lžíci aspiku.
Krok 4: Po ztuhnutí rozdělíme do formiček játra, zalijeme aspikem a po ztuhnutí vyklopíme.
Zveřejněno 7. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra v rosolu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB7X
Moje poznámka
Játra v rosolu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB7X
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 52 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 36 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
játra v aspiku,
rosolka recept,
recept na rosolku,
recept na aspik na rosolku,
drůbeží játra v aspiku,
rosolka,
drubeži jatra v alobalu recepty,
drubeži aspik,
domácí rosolky,
recepty rosolky,
recept rosolka,
rosolka-recept,
rosol z jater,
zeleninova rosolks recept,
aspik recepty,
vepřové játra v rosolu,
játra vrosolu,
aspiky recepty,
aspik recept,
drůbeží aspik recept
Suroviny:
játra kuřecí,
vývar drůbeží,
želatina,
ocet jablečný,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
tymián čerstvý,
ředkvičky
Komentáře (14)
Sretti - už jsem bábovičku poslala
p.s.joo a ta fotka je brutální, budu tě žalovat za zničení počítačové techniky, do které jsem si naslintala a ta prskla, pšukla a kcipla