Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,37 g |
Tuky | 83,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 22,18 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a navrch položíme opečený buřtík.
Zveřejněno 27. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Moje poznámka
Hrášek na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8nR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 8 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 11 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 17 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 53 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 55 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hrašek na smetane,
hrášek na smetaně recept,
hrášek na kyselo,
recept hrášek na smetaně,
hrášek na smetaně recepty,
čerstvy hrašek,
čerstvý hrášek recepty,
sterilovaný hrášek,
hrášek na kyselo ze sterilovaného hrášku,
recepty z čerstvého hrášku,
recepty hrášek na smetaně,
hrašek,
hrášek recepty,
recepty z hrášku,
hrášek ve smetanové omáčce,
hrachova omacka se smetanou,
čerstvý hrášek na smetaně,
omáčka ze sterilovaného hrášku,
recept na hrašek na smetaně,
hrášek v bešamelu
Suroviny:
hrášek sterilovaný,
máslo,
mouka hladká,
voda,
smetana ke šlehání,
buřt,
brambory,
sůl,
ocet,
olej
Komentáře (10)