Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jezevec na zelenině

Hodnocení receptu je 4,6 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

12. 8. 2012 20:38

Suroviny

Porce: záleží na kg masa

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

DOSTALA JSEM HO V OBDOBÍ, KDY SE JEZEVEC MŮŽE STŘÍLET!!!!!!JEN jsem ho měla na mražáku a neměla jsem odvahu ho udělat..BYLA TO POCHOUTKA....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 8. 2012 22:45

gurman: Krtka? Tchoře? Jenom pouštím denně dětem pohádky kresleného krtečka, na pekáči neee, ale počtu si ráda názory všech, co to znají, co kdyby:-O;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 8. 2012 22:43

;-(;-( chudáček jezevec, ale co není, můž být, neznám, jen ho znám jako zvířátko z lesa, tak dnes to slyším poprvé, pečený jezevec, je to pro mne novina velká, nedovedu si to vůbec představit;-):-K:-O:-O

Porada

12. 8. 2012 22:41

Z vlastní zkušenosti vím, že jezevčí maso je velmi podobné vepřovému.Hlavně z mladších kusů tak 1,5 až 2 roky. Maso se špikuje i protahuje česnekem, tučné není.Jezevec sice napodzim ztuční,ale zase zhubne. Já taky,ale s tím hubnutím je to horší.:-D:-D
Se psem nemá vůbec nic společného.Patří do šelem lasicovitých.

gurman

12. 8. 2012 21:50

Podobným způsobem děláme krtka nebo tchoře a je to doopravdy výborný:-p

BILKOVAI BILKOVAI

12. 8. 2012 21:48

Jezevec je druh zvěřiny, kterou jsem nikdy nejedla a jíst asi nebudu, protože se k tomuto druhu masa nedostanu. Absolutně nemám představu, jak jezevec chutná. Byly tady komentáře, že to připomíná psa. Já psa nikdy nejedla a jíst ho nebudu:-//:yes:, takže skončím jako "neználek". Receptík je zajímavý, ale bodovat nemůžu, protože nevím.....;-)

nofrona

12. 8. 2012 21:20

savlinka:Já se nechci přít, jen jsem napsala naši zkušenost. ;-)
A recept jsem hodnotila kladně:-) a ráda bych ochutnala:-p a taky bod za odvahu;-);-)
Psa já taky nééééé:-O:-O

savlinka savlinka

12. 8. 2012 21:17

nofrona:tak psa jsem nikdy nejedla a doufám nikdy jíst nebudu:-O:-O:-O:-O

savlinka savlinka

12. 8. 2012 21:14

nofrona:tak tučný nebyl ani náhodou;-):-O:-O:-O

nofrona

12. 8. 2012 21:13

Recept je určitě fajn a netradiční, dávám bod:yes:, ale určitě nechci být rejpal;-), ale jezevec není jako srnčí, jelení. Možná trochu kanec, Jezevec má velmi tučné maso, nejtučnější je na podzim a podobné spíše psímu;-). Je to všežravec.
Určitě bych ho nešpikovala.
Přidávám odkazhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Jezevec_lesn%C3%AD

Bibinka Bibinka

12. 8. 2012 21:12

Savli, velice netradiční jídlo, které se mi nepodaří byť jen ochutnat, ale musí to být moc dobré;-) Máš 8.bod:yes:

spagetka spagetka

12. 8. 2012 21:09

Nezvyklé ano, ale jen proto, že není běžně k sehnání jako zajíc, srnec, divočák. Prostě druh zvěřiny. Taky bych ochutnala, kdybych se k němu dostala. ;-):-p:yes:

didiček

12. 8. 2012 21:07

Chudák jezevec. Znám ho jen jako postavičku nerudného souseda z kreslených pohádek a asi právě proto bych ho papat nemohla. Jinak jistě zajímavé.

AniCiz

12. 8. 2012 21:03

:yes:určitě chutné:-*:-K:-K:-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený jezevec recept na jezevce recepty z jezevce jezevčí maso maso z jezevce sádlo z jezevce recepty na jezevce příprava jezevce jak upéct jezevce jak naložit jezevce jezevec příprava jídlo z jezevce jezevec obecný recept z jezevce jezevčí sádlo jezevec maso co žere jezevec jezevec lesní recept jak uvarit jezevce jezevec lesní recepty

Suroviny: zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, cukr, olej, maso jezevčí, špek, koření na divočinu

TopRecepty.cz

Jezevec na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jz09