Zapečený chřest
Zapečený jarní chřest, je nejlepší způsob jak si vychutnat jednu z největších lahůdek jarní sezóny. Ať už ho připravíte se sýrem, šunkou nebo jen kapkou olivového oleje, vždy potěší svou chutí a jemnou texturou. Ideální jako večeře nebo teplý předkrm.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xvg
Moje poznámka
Zapečený chřest
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xvg
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 minutami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 minutami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 1 hodinou
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 3 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 5 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny chrest,
zapečený chřest se slaninou,
úprava chřestu,
chřest recepty,
recepty chřest zapečený,
český chřest recepty,
chřest,
recepty chřest,
zapekaný chřest,
zapečený chřest se šunkou a sýrem,
zapečený chřest s anglickou slaninou,
chřest recept,
zapečený chřest se slaninou a bešamelem,
chřest s anglickou slaninou,
zapečený chřest se sýrem a slaninou,
chřest zapečený,
chrest uprava,
zapečený chřest recepty,
recept chřest,
chřest se slaninou
Suroviny:
chřest,
šunka,
sýr,
mouka hladká,
voda,
rajče
Komentáře (8)
"hledej, šmudlo, hledej"
ad. 2 postupu
https://www.toprecepty.cz/recept/4654-lilek-v-besa...
Naše společnost se Vám omlouvá - tohle se stává jednou někdy dvakrát za 500 let !!!! čaukys