Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Suroviny

1000 g vepřové pečeně
1 konzervu naložené lišky (kupuji v Německu)
4 řapíky celeru
2 cibule
1 palice česneku
sůl
country koření
trochu vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme.

  2. Podlijeme trochou vývaru. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme zhruba hodinu a půl přikryté. Dopékáme odkryté dokud není masíčko pěkně měkké.

Komentáře k receptu Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem

Tématické fráze: vepřová pečeně na liškách vepřové maso na liškách vepřové na liškách pečeně na liškách maso na liškách recepty veprová pečené na řapikatem celeru maso lisky recepty z vepřové pečeně vepřové maso s liškamy maso s liškama veprove s rapikatym celerem vepřové maso s řapíkatým celerem rizoto s rapikatym celerem veprovi na liškách pečené vepřove s celerem rizoto se žampiony a řapíkatým celerem maso s liskami maso s liskou vepřová pečeně na liškách - recept pecene maso s liskami