

Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
Suroviny
- 1000 g vepřové pečeně
- 1 konzervu naložené lišky (kupuji v Německu)
- 4 řapíky celeru
- 2 cibule
- 1 palice česneku
- sůl
- country koření
- trochu vývaru
Postup přípravy receptu
Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme.
Podlijeme trochou vývaru. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme zhruba hodinu a půl přikryté. Dopékáme odkryté dokud není masíčko pěkně měkké.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
-
vypadá moc fajn
-
Haničko,také používám zavařené houbičky
Čerstvé jsou sice moc fajn,ale kde není,tam ani smrt nebere
Povedla se Ti fajn baštahned bych ochutnala
+7
-
krásné, krásné
-
Děkuji za komentíky u nás jsem naložený lišky neviděla
-
No, v Německu
, já myslela, že třeba v Kauflandu. Měla jsem pár lišek, ale to by bylo málo. Každopádně, to bude delikatesa!
-
Hani, to je moc pěkné, hned bych si dala ten kus masa a zakusovala to liškama, ale raději čerstvýma.
Dávám ti 4.boda
-
1974andrea:určitě
-
Lištičky mám v mrazáku a s těmi by to určitě šlo taky, že jo Hani?
Vypadá to dobře
-
Moc pěkné