Přírodní kotletka s liškami a řapíkatým celerem

suslajda Kuchařka: suslajda

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

4 vepřové kotlety
2 PL vepřového sádla
3 stroužky česneku
sůl
koření na vepřovou pečeni
2 řapíky řapíkatého celeru
lišky
1 bílá cibule
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme, okořeníme a necháme v chladu uležet můžeme klidně i přes noc.

  2. Na pánvi si rozehřejeme 1 PL sádla, na které dáme rozmačkaný česnek, aby nám sádlo pěkně ovoněl.

  3. Na takto připraveném sádla kotlety zprudka opečeme z obou stran. Pak oheň ztlumíme mírně podlijeme teplou vodou a dusíme do měkka.

  4. V jiné pánvi si rozehřejeme druhou lžíci sádla, orestujeme si cibuli, přidáme lišky a necháme chvilku podusit.

  5. Přidáme nakrájený řapíkatý celer, osolíme a ještě chvilku dusíme.
    Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou, kterou máme doma.

Poznámka

PL-polévková lžíce,

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Přírodní kotletka s liškami a řapíkatým celerem

Tématické fráze: vepřová pečeně s řapíkatým celerem karbenátky s liškami kotlety se řapíkatým celerem přírodní kotleská recept na kotlety s liškami

Zapomněl/a jsem heslo