Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 12. 2012 12:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 384 kJ / 809 kcal
Bílkoviny76,66 g
Tuky32,74 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,20 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kadlik Kadlik

27. 12. 2012 15:07

jirholu: To už se projevuje, se zpožděním, ta otrava holubinkama!!!:-D:-D:-D:-D:-D

jirholu jirholu

27. 12. 2012 15:03

jarda Kadic::-O:-O Jardo, o houbách jsem nic nepsala:-D:-D, asi sis spletl adresáta :-)):-)):-))

yanull yanull

27. 12. 2012 14:54

Kadliku, vše je jednou poprvé, pečící sáčky nevyjímaje ;-), gratuluji k úspěšné premiéře i dobré chuťovce, po těch všech rybách, salátech a cukroví bych Tvým menu nepohrdla, ba naopak :-p:-):yes:+ 9:-K

jarda Kadic jarda Kadic

27. 12. 2012 14:51

jirholu: Všechny houby jsou jedlé, některé holt jenom jednou:-O:-)):-))

jirholu jirholu

27. 12. 2012 14:43

;-) 7.bodík za pěknou baštu :-p:yes::yes:

Oskeruska

27. 12. 2012 14:35

Kadliku,bodika za jidlo mas jasnyho...aleee..skemraaam: vem mne sebou nekdy na houbyyy :-8;-)Jaa bych se chtela naucit taky sbirat vsechny ty barevne houby..ale podle atlasu nemam odvahu a kolem sebe zadneho mykologa neznam..tak v lese vzdy jen koukam,ze by to mohlo byt jedle,ale sebrat se neodvazuji..natozpak uvarit:-D

jarda Kadic jarda Kadic

27. 12. 2012 14:26

Kadlik: Moje řeč,na barvu nekoukej:-D:-D já , když přišel do hospody s holubinkami, tak začali vybírat na věnec!
Andrej, dobře ti tak.;-)

spagetka spagetka

27. 12. 2012 14:24

1974andrea:tys je fakt vyhodila? No škoda no....Příště nevyhazuj;-);-):-p:-p

1974andrea 1974andrea

27. 12. 2012 14:21

Kadlik:Mně letos vyrostly ty čirůvky prvně na zahradě začátke prosince, bylo jch asi 20.;-)

Kadlik Kadlik

27. 12. 2012 14:15

1974andrea: Tak na barvu hub zásadně nehledím!!! I když dodnes vzpomínám, jak mi zděšeně hleděla do košíku bývalá tchýně, když v něm oražově zářily ryzce borové, žlutozeleně svítily čirůvky zelánky, šedě havelky, modře čirůvky fialové, do toho kotrč... a já jí nabídl - nechceš si počkat na smaženici, maminko? Vůbec nebude jedovatá!!! Utíkala až na nádraží!!!;-) A čirůvek dvoubarvých jsem před Mikulášem dotáhl snad třicet kilo.

1974andrea 1974andrea

27. 12. 2012 13:56

Sakryš a já ty čirůvky vyhodila, protože mi je manžel znechutil, že fialové houby teda jíst rozhodně nemám:-D Ale mám v mrazáku i václavky, tak s těmi by to taky šlo. Bude to dobrota a dobrý nápad s tím sáčkem:-p:yes:

spagetka spagetka

27. 12. 2012 13:22

Jana Pá:hele nech si to jooooo :-D:-D:-D:-D:-D. Nééé já myslela jinej pytlík, jenže ten tu teď nemám, ten není na pečení jen na dělání směsí a je větší

Jana Pá

27. 12. 2012 13:16

spagetko, to snad nemyslíš vážně:-?:-O, pytlík s kořením má tak cca 5x5 cm, do toho by asi Nadja kuře nedala:-?:-D, ale zase musím uznat, že zkušenosti a rady od Tebe - na to zatím nemám;-):-D

magdalenka magdalenka

27. 12. 2012 13:11

Kadlik, za výskum a odvahu v oblasti sáčkov na pečenie ti patrí uznanie a bod!:yes:

spagetka spagetka

27. 12. 2012 13:08

Nadja:nadi, ještě jsem chtěla doplnit - byl to fakt pečící sáček? nebyl to ten pytlík s kořením, ze kterého jsi měla to koření vysypat? Ony jsou 2 typy - 1 s kořením, ale v tom nepečeš a pak pečící, třeba ses přehlédla

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čirůvka dvoubarvá recepty čirůvka dvoubarvá recept zelí s houbama recept čirůvka dvoubarvá čiruvka dvoubarvá hřiby se zelím bramborové špalky s uzeným pecici sacky jak pouzivat vepřové nudličky v pečícím sáčku recepty z čirůvky dvoubarvé atlas hub sk houby havelky mám ráda maso recepty zelí s hřiby pečicí sáčky co a jak v nich péct červené zelí s brambory a uzeným jak udělat zelí ze sáčku co udelat z ciruvek zelí s hřibama mohu péct uzené maso? čirůvka havelka na kmíně

Suroviny: zelí hlávkové, brambory, krkovice uzená, houby, mrkev, cibule, sůl, pepř, kmín celý, tymián sušený

TopRecepty.cz

Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXGK