Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,82 g |
| Tuky | 94,32 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 627 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Moje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřový plátek na česneku,
přírodní vepřová játra,
prirodni veprova jatra na cibulce,
jatra prirodne,
jatra plátky,
přírodní vepřové maso na česneku,
přírodní řízek na česneku,
přírodní plátky z jater,
přírodní vepřová játra s cibuli,
vepřový játra sos,
jak na přírodní plátek do měkka,
vepřovy platek s jatrovy přeliv,
prirodni vepřová jatra plátky,
vepřová játra přírodně na cibulce,
plátek z jater,
játrové plátky,
rizky na cibulce,
prirodní na jatry,
vepřový játra,přírodně,
jatrove prirodni platka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
pepř,
sůl,
olej,
olej,
mouka hladká,
vývar masový,
játra vepřová,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (21)
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Rebíčku bylo to uvařeno už před husou
všem chutnalo, ale nebyl čas
no nic, už je zavinuto na něco jiného
mooc hezký recept, ten si ukládám