Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,31 g |
| Tuky | 42,24 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 2,97 g |
| Sůl | 7,69 g |
| Sacharidy | 174,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Moje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 16 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 17 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 5 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 5 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 7 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 8 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 8 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 8 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 9 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 10 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 10 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
sýrový chléb,
pečení chleba v pekárně,
nejlepší chleba z domácí pekárny,
pečení chleba v domácí pekárně recepty,
syrovy chleba,
nejlepší recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recept na chleba v domácí pekárně,
šumavský chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna,
směs na chleba do pekárny,
francouzký chléb,
nejlepší chléb z domácí pekárny,
sýrový chleb recept,
domácí chléb bez pekárny,
domácí chléb z pekárny,
francouský chleba,
recept na pečení chleba v domácí pekárně,
pečení chleba v domácí pekárně,
recept chleba
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
brambory,
mléko,
olej olivový,
sýr tvrdý,
vejce,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (26)
Ještě mě napadlo, že tentokrát jsem to vejce s ostatními ingrediencemi šlehala elektrickým šlehačem. Možná i díky tomu to má pórovitější konzistenci... Jo a použila jsem jednu lžíci mléka a dvě lžíce bílého vína (měla jsem tokajské).
Tentokrát jsem dala brambory opravdu malé, z bylinek použila čerstvou bazalku, sušený tymián, oregáno, rozmarýn a špetku chilli. Přidala jsem i sušená rajčátka