Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,31 g |
Tuky | 42,24 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,69 g |
Sacharidy | 174,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Moje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 3 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 6 hodinami
Tématické fráze:
sýrový chléb,
pečení chleba v pekárně,
nejlepší chleba z domácí pekárny,
pečení chleba v domácí pekárně recepty,
syrovy chleba,
nejlepší recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recept na chleba v domácí pekárně,
šumavský chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna,
směs na chleba do pekárny,
francouzký chléb,
nejlepší chléb z domácí pekárny,
sýrový chleb recept,
domácí chléb bez pekárny,
domácí chléb z pekárny,
francouský chleba,
recept na pečení chleba v domácí pekárně,
pečení chleba v domácí pekárně,
recept chleba
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
brambory,
mléko,
olej olivový,
sýr tvrdý,
vejce,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (26)
Ještě mě napadlo, že tentokrát jsem to vejce s ostatními ingrediencemi šlehala elektrickým šlehačem. Možná i díky tomu to má pórovitější konzistenci... Jo a použila jsem jednu lžíci mléka a dvě lžíce bílého vína (měla jsem tokajské).
Tentokrát jsem dala brambory opravdu malé, z bylinek použila čerstvou bazalku, sušený tymián, oregáno, rozmarýn a špetku chilli. Přidala jsem i sušená rajčátka