Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 11. 2008 16:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 554 kJ / 1 327 kcal
Bílkoviny57,31 g
Tuky42,24 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,69 g
Sacharidy174,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

7. 4. 2016 09:43

KaAmulii: moc děkuji:-), už jsem ho docela dlouho nedělala, budu muset napravit, taky nám moc chutná;-)

KaAmulii

7. 4. 2016 09:39

Včera jsem pekla.. a nejvíce spokojení. Chlebik byl výborný a ještě než úplně vychladl byl snězen :-) :-);-)

AnneK

19. 11. 2012 21:34

Právě jsem ho ochutnala... je výborný!!! :) Moc děkuji za recept! :) :yes:

maris maris

13. 2. 2012 18:26

magdalenka: snad bude chutnat:-) škoda, škoda, že není fotka, kdepak máš foťák, no ? ;-):-)). Díky za vyzkoušení;-)

magdalenka magdalenka

13. 2. 2012 17:10

Pred chviličkou som chlebík vytiahla z rúry. Trochu som to prehnala s provensálskym korením, napriek tomu chutí zaujímavo. Zvlášť tie syrové "oká" sú zaujímavé a netradičné. Foto nemám, takže iba bod.

maris maris

10. 2. 2012 21:59

Cervous: děkuji za vyzkoušení i připomenutí, už jsem ho taky dlouho nedělala a mám radost, že vám chutnal;-):-)

Cervous Cervous

10. 2. 2012 21:41

Když jsem tenhle receptík četla tak jsem slintala jak psi pana Pavlova. Zkusila jsem, upekla, zmizel během hodiny takže jsem druhý den pekla další. Veliké díky za takovou mňamku.;-)

maris maris

11. 8. 2010 13:36

suzannko, jsem moc ráda, že se napodruhé povedl. Já jsem si včera psala s Aničkou SZ a ty brambory mě taky napadly, že teď, v nových, je hodně vody a těsto bylo moc řídké a bochníček se " rozjel ". Děkuju za Tvé komentáře. :-K

suzanna

11. 8. 2010 09:55

Aničko, přijde mi, že chlebík už v troubě nenaskočí, nebo jen úplně nepatrně, takže jak si ho před vložením do trouby uplácáš, takový ho vytáhneš;-) Možná to chtělo vytvarovat spíš vyšší "šišku". Jinak mě nic nenapadá:-8
Ještě mě napadlo, že tentokrát jsem to vejce s ostatními ingrediencemi šlehala elektrickým šlehačem. Možná i díky tomu to má pórovitější konzistenci... Jo a použila jsem jednu lžíci mléka a dvě lžíce bílého vína (měla jsem tokajské).

suzanna

11. 8. 2010 09:49

Včera odpoledne jsem ho pekla podruhé. První pokus nic moc, měla jsem ho hrozně mokrý. Asi jsem použila moc velké brambory nebo málo pekla, nevím.
Tentokrát jsem dala brambory opravdu malé, z bylinek použila čerstvou bazalku, sušený tymián, oregáno, rozmarýn a špetku chilli. Přidala jsem i sušená rajčátka:-p Sýry jsem zkombinovala ty, co jsem našla v lednici - uzený Eidam, ementaler Boryna, Madeland a Eidam 45%. Musím říct, že chlebík byl moc dobrý, jen na mě málo slaný. Tak jsem si trošku přisolila už ukrojený krajíček:-8 Vzhledově byl úplně stejný, jako má Maris na obrázku, i ty sýrové "puchýře" byly stejné:-p Jen bohužel nemám fotku, tak přidávám aspoň bod:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 8. 2010 18:19

Maris;-)odpoledne jsem dopekla:-)chuťově velice dobré:-p+:yes:jen potřebuji poradit,konečný vzhled nebyl jako máš na obrázku,spíš taková vypouklejší placka:-OCo jsem udělala špatně:-8:-?

eva hubova eva hubova

10. 8. 2010 01:13

:yes::yes:+10

olca spickova olca spickova

9. 8. 2010 21:47

Ten vypadá úžasně!!:-OMnam!:-p Bodík pro tebe!!:-K:yes:

maris maris

9. 8. 2010 21:28

Lucasinko - udělala jsi mi velkou radost tím, že vám chutnalo a krásnými fotkami. Moc, moc děkuju:-K:-K:-)

Lucasinka Lucasinka

9. 8. 2010 20:17

Maris...ja nemam slov. Tenhle chlebik je naprosto luxusni. Jednoduchy, levny, uzasny....nedala jsem bylinky, protoze jsem pouzila cesnekovo-bylinkovy syr a protoze jsem nemela vinko, dala jsem mleko (jak je v receptiku). Pritel mi oznamil, ze jsem si na sebe usila bic, protoze tuhle uzasnou zalezitost by mel rad casteji :-D:-K Posilam osmy bodik a velke, ale skutecne velke DIKY :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sýrový chléb pečení chleba v pekárně nejlepší chleba z domácí pekárny pečení chleba v domácí pekárně recepty syrovy chleba nejlepší recepty na pečení chleba v domácí pekárně recepty na pečení chleba v domácí pekárně recept na chleba v domácí pekárně šumavský chléb z domácí pekárny recepty domácí pekárna směs na chleba do pekárny francouzký chléb nejlepší chléb z domácí pekárny sýrový chleb recept domácí chléb bez pekárny domácí chléb z pekárny francouský chleba recept na pečení chleba v domácí pekárně pečení chleba v domácí pekárně recept chleba

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, brambory, mléko, olej olivový, sýr tvrdý, vejce, hořčice kremžská, sůl, pepř mletý, tymián, rozmarýn

TopRecepty.cz

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wDq