Postup přípravy
Krok 1: Kdyby někdo chtěl na některý úplně konkrétní recept stačí napsat do komentářů.
Zveřejněno 18. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Moje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
originál recept na dort pohádka,
dorty od jitky,
dorty na doma,
modrý marcipán,
dorty doma,
jak udělat modrý marcipán,
vladka dorty,
dorty od vlaďky,
dort k 50tinám,
dorty k 50tinám,
jitka dorty,
dorty jitka,
recepty na svetle dorty,
recept original marcipan 2013,
jak udělat světle modrý marcipán,
marcipánový dort zebra,
dorta k 50 tinam kniha s fotkou,
dorty od mamy jitka,
jak udelat doma fondan,
svetle dorty
Suroviny:
krém pudinkový,
marmeláda,
marcipán
Komentáře (10)
mě chtěla světle modrý dort, já jej obarvila potravinářskou modrou barvou a výsledek byl světle zelený marcipán.Moc Vám děkuji za radu,
Vás dortík je skvělý.
Množství na 1kg marcipánu:
273g cukru moučka
273g sušeného mléka
40g ztuženého pokrmového tuku
273g fondánu
70g škrobového sirupu
8ml vanilkového aroma
5ml rumového aroma
50ml vody
Vše se vyhněte v těsto.