Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 356 kJ / 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,11 g |
| Tuky | 14,54 g |
| Vláknina | 4,03 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJYk
Moje poznámka
Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJYk
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
pohankový mlýn frenštát p.r. šmajstrla,
pohanková kaše pro děti,
obilná kaše recept,
domácí pohanková kaše,
pohanková kaše,
obilné kaše,
recept na pohankovou kaši,
pohanková kaše instantní recept,
pohanková kaše instantní recepty,
obilne kase recepty,
pohanková kaše pro miminka - recept,
pohanková kaše recept,
pohanková kaše instantní,
obilné kaše recept,
instantní pohanková kaše recept,
pohanková kaše bez mléka,
instantni pohankova kase,
jak připravit pohankovou kaši,
recepty na obilné kaše,
pohanková kaše šmajstrla
Suroviny:
mléko obilné,
kaše pohanková,
máslo,
rozinky,
ořechy piniové,
med,
skořice
Komentáře (13)
No a aby jste to zlato, co v sobě pohanka má, rutin, využili jak se má, je třeba pohanku konzumovat se syrovou zeleninou či ovocem. Vitamín C totiž účinek násobí.
My pohanku dodáváme do Pohankového mlýna ve Frenštátu p. R., je to totiž jediný mlýn u nás, který jí zpracovává šetrně, tak jak se má a navíc velice dbají na to, v jakém stavu jí dodáme. ( jinak www.pohankovymlyn.com ), mají i e-shop. No a také vydali kuchařku, není drahá zkuste jí.
A ještě si dovolím přidat jednu radu, kupujte jen světlou, nikoliv červenou pohanku, ta se totiž loupe při teplotách nad 200°C no a to je úplné znehodnocení tohoto pokladu.
Jinak se prosím nehádejte
No a kdyby Vás o pohance ještě něco zajímalo, ozvěte se.
P.S. Nikto ti nevnucuje svoj spôsob stravovania, tak nevnucuj ani ty svoj.
lencas: Dietnější ano, kdyby tam nebylo máslo. Med nevadí!!
Tvůj blog rozhodně navštívím!
jen dotázek to jsou receptíky zdarvé asi ,ale i dietnější?