Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 704 kJ / 2 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,07 g |
Tuky | 149,70 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 273,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Moje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 47 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 11 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 12 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 15 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 16 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 18 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 19 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
caneolli,
špenátové cannelloni,
caneoli,
cannelloni se spenatem,
spenatove canelloni,
cannelloni recept,
spenatove caneloni,
caneloni se spenatem,
recept na canelone,
caneloni se se špenátem,
cannelloni spenatove,
caneolli spenatove,
špenátové kaneloni,
cannelloni recepty,
caneolli recept,
cannelloni,
recept caneolli,
kaneloni,
canelloni se špenátem,
caneolli s ricotou
Suroviny:
cannelloni,
špenát mražený,
mascarpone,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
rajče,
česnek,
pesto bazalkové,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella
Komentáře (4)