Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 704 kJ / 2 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,07 g |
Tuky | 149,70 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 273,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Moje poznámka
Špenátové cannelloni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKv5
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 12 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 31 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 4 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 4 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Tématické fráze:
caneolli,
špenátové cannelloni,
caneoli,
cannelloni se spenatem,
spenatove canelloni,
cannelloni recept,
spenatove caneloni,
caneloni se spenatem,
recept na canelone,
caneloni se se špenátem,
cannelloni spenatove,
caneolli spenatove,
špenátové kaneloni,
cannelloni recepty,
caneolli recept,
cannelloni,
recept caneolli,
kaneloni,
canelloni se špenátem,
caneolli s ricotou
Suroviny:
cannelloni,
špenát mražený,
mascarpone,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
rajče,
česnek,
pesto bazalkové,
tymián,
sůl,
pepř,
sýr mozzarella
Komentáře (4)