Vepřový cibuláč

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 6 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 60 minut 6 názorů

Suroviny 4 porce

500 g vepřové kýty
800 g cibule
6 stroužků česneku
1/2 lžičky mletého zázvoru
lžička drceného kmínu
1/2 lžičky mletého hřebíčku
špetka skořice
250 ml bílého jogurtu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na malé kostičky, cibuli překrojíme na půlky a rozkrájíme na proužky.

  2. Jogurt rozmícháme s prolisovaným česnekem a veškerým kořením.

  3. Maso s cibulí vložíme do hrnce, zalijeme připraveným jogurtem, dobře promícháme a na mírném ohni pod přiléhavou pokličkou zvolna dusíme, až je maso měkké. Podlévat většinou není vůbec třeba, cibule v průběhu dušení pustí dostatek šťávy. Podáváme s čerstvým chlebem nebo plackami.

Komentáře k receptu Vepřový cibuláč

Tématické fráze: cibulac vepřový cibuláč cibulák paštika cibulac recept paštika cibulák paštika cibulák recept králik cibuláč paštika cibuláč vepřové na cibuli - cibuláč vepřové maso cibuláč cibulák recept cibuláč maso vepřové maso cibuláč recept cibuláč paštika nutrie blížkovice recept hovězí maso cibuláč gulas cibuláč recept na paštika cibulák králík cibuláč recept hovezi cibulac