Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem
Minutkové špalíčky z vepřové panenky se šťavnatým máslovým chřestem jsou doplněné snadnou smetanovou omáčkou s parmezánem. Při přípravě tohoto jídla si dejte záležet na výběru opravdu čerstvých surovin a úspěch je zaručen. Zazáříte s ním při večeři pro dva i pro celou rodinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXq3
Moje poznámka
					 
				
Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXq3
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 7 minutami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 29 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 51 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 14 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							veprova panenka s omackou, 
						
						
							vepřová panenka na smetaně, 
						
						
							vepřová panenka na smetaně recept, 
						
						
							panenka se smetanovou omáčkou, 
						
						
							vepřová panenka s parmazánem, 
						
						
							vepřová panenka recepty s omáčkou, 
						
						
							veprova panenka omacka, 
						
						
							vepřová panenka, 
						
						
							vepřové maso s chřestem, 
						
						
							panenka na smetaně, 
						
						
							omacka k veprove panence, 
						
						
							vepřová panenka v parmazánu, 
						
						
							vepřove s chrestem, 
						
						
							panenka s parmazánem, 
						
						
							omáčka z vepřové panenky, 
						
						
							kuchař ví panenka, 
						
						
							vepřová panenka na smetaně recepty, 
						
						
							vepřová panenka recept, 
						
						
							špalíky z vepřové panenky, 
						
						
							smetanová omáčka s parmazanem
						
					
						Suroviny:
						
							panenka vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř čtyř barev, 
						
						
							olej, 
						
						
							chřest, 
						
						
							máslo, 
						
						
							smetana na vaření, 
						
						
							mléko, 
						
						
							parmazán
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
	 
 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
Abych pravdu řekla, tak já osobně mám radši právě Grand Moravii,je jemnější, pravý parmezán je na můj vkus hodně pikantní - štipkavý, ale manžel ho miluje, takže mu občas udělám radost
Ivusa: Tak nahradit se dá určitě i něčím jemnějším, nemusí to být zrovna parmezán...Ale právě ve spojení s tím chřestem je to hrozně dobrá kombinace, původně to byla hokus - pokus, prostě zbytky v ledničce a výsledek byl nakonec i jedlý
Keby som bola rozumela, nebola by som sa pýtala...!
U nás je Parmezán Parmezán a žiadne "napodobeniny" nenesú taký názov.
Alexiss, myslím, že ste na niektoré slová príliš háklivý (zvlášť ak niekto píše po slovensky) a že by ste mohli myslieť aj na to, že ak sa niekto niečo pýta, nemusí vždy žiť v Čechách alebo na Slovensku a teda nemusí vdžy poznať rôzne náhražky.
Určite Váš Gran Moravia je jedlý syr, ale nie všetci máme možnosť poznať českomoravský Parmezán.
Preto som sa opýtala a očakávala odpoveď civilizovanou formou.
Vidím, že je lepšie sa nepýtať, hlavne ak odpovie niekto, kto nie je autor receptu.
Do Wikipedie môže prispieva každý, kto sa prihlási a tak jej autentičnosť nie je vedecky podložená.
Parmezán (Parmigiano Reggiano) existuje len jeden.
ale jinak