Zelený chřest s veganským "parmezánem"

petram Kuchařka: petram

Dietní recepty , Veganské 0 názorů

Suroviny

1 svazek zeleného chřestu
1 lžíce sezamových semínek
1 lžíce lahůdkového droždí
špetka sušeného česneku
špetka soli
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zelený chřest omyjeme, odřízneme spodní dřevnatou část a spodní třetinu podle potřeby oloupeme (je-li chřest mladý, není vůbec potřeba loupat). Vložíme ho do vroucí vody a 4 minuty povaříme. Poté slijeme a propláchneme studenou vodou, aby si zachoval barvu.

  2. Sezamová semínka nahrubo nasekáme, buď pomocí sekáčku či mixeru, nebo nožem. Smícháme s lahůdkovým droždím a dochutíme solí a česnekem podle chuti.

  3. Uvařený chřest posypeme připraveným „parmezánem“ a ihned podáváme.

Poznámka

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelený chřest s veganským "parmezánem"

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: chřest recepty zelený chřest recept zelený chřest recepty zelený chřest s parmazánem zeleny chřest recepty cz chřest s parmazánem recept na chřest zelený recept zelený chřest chrest s parmazanem recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít